Šta je to “zaljubljeni džin” – rasturač brakova i veza?

Zaljubljeni ili ljubavni džini su kao komandosi, razarači i “najprgavija” vrsta džina, a u današnjem vaktu skoro su baš oni najviše aktivni. Ovo se objašnjava nevjerovatnom samozaljubljenošću ljudi, posebno žena, kao i nadnaravno prisutnom dozom isticanja i prezentiranja osobne seksualnosti kod i ženskoga i muškoga spola! Sve se mjeri i gleda kroz izgled, kroz ljepotu tijela i spolni izazov. Danas se u medijima čak ne reklamira ni dudica za bebe što je neće reklamirati dopola gola žena, niti jedan obični žilet za brijanje što ga neće reklamirati do pojasa razgolićeni muškarac; sve je vezano za strast i raspaljivanje seksualnosti, počevši od gore navedenih reklama pa preko ogromnog broja selfie slika na društvenim mrežama, te do pokazivanja tijela i maltene direktnog pozivanja u nemoral i blud. Specijalni komandosi zaljubljenih džina najčešće napadaju žene, ne zato što su one lošije negoli muškarci, već zato što su puno emotivnije i osjetljivije kao buduće majke, ili kao već majke, jer se žene više pokazuju i više razgolićuju svoje tijelo, više se šminkaju, duže kupaju i provode više vremena pred ogledalom.

Zaljubljeni džin “Romeo” razara porodice, djeluje veoma planski; prvo navraća osobu da često odlazi pred ogledalo, da se zagleda u vlastiti lik pa makar i kratko iz dva razloga: da se osoba sama sebi divi umjesto Onom Koji ju je stvorio (bez osjećaja da treba izgovoriti riječi zahvale: mašallah i sl.) pa joj on došaptava da je ona prelijepa i poželjna, ili da je on prelijep i poželjan, i zato što nas očito džini jasnije vide preko ogledala kao mi što jasnije vidimo preko dvogleda!

Džin čak zna izazvati bubuljice po licu neke osobe, kako bi ta ista osoba što češće odlazila pred ogledalo, da vidi, da li su bubuljice napokon nestale, da isprobava različite kreme za lice, samo da bi je zaljubljeni džin u tom kratkom momentu istovremeno gledao i divio joj se. Zna “nagovoriti” ženu da stavi dijamant na zub ili da probuši nos i tu ugradi svjetlucavi kamenčić, kako bi često pred ogledalom provjeravala, da li je to još na svom mjestu. Obje ove opcije mogu izazvati i urok! Zatim osobi omili da se dugo sama kupa, ili tušira dobro toplom vodom, jer on tad uđe u dlanove i dodiruje oboljelu osubu šamponiranjem po grudima, ramenima, stomaku, kukovima i po stidnim mjestima! Slijedeći korak je da osobi dolazi u san, u obliku nekog dragog ili bliskog i pokušava ostvariti initimne dodire i imati spolni odnos. Često se u snu pojavi u liku drage ili bliske osobe i nekog ko je spolno privlačan, kako ne bi izazvao strah ni sumnju! Naprimjer, oboljela žena često sanja initimne radnje sa svojim mužem, ili obrnuto, a u stvarnosti često izbjegavaju jedno drugo. To je taj ljubavni džin.

On izaziva većinu epilepsija kod žena (interesantno, skoro uvijek pred ogledalom i u toaletu, ili neposredno nakon toga) kako bi je blamirao i odvratio muškarce od žene, ali on podstiče i bol u jajnicima, matericama i u kukovima kod žena, jer se nastani u kukovima i u donjem dijelu trbuha; čak izaziva različite ciste na jajnicima ili na materici, što može završiti tumorom i karcinomom na njima. “Ljubavnik” izaziva većinu porođaja na carski rez (jer, ako je u materici, ubio bi ga ili dobro ozlijedio prirodni porođaj pa zato izazove komplikaciju u trudnoći ili najkasnije pri porodu) i odbojnost prema supružniku. Često “ometa” trudnoću i uznemirava i zastrašuje malu djecu kako bi ih “poslao” da spavaju između roditelja, kako roditelji ne bi imali tjelesni kontakt ili spolni odnos zbog prisustva djeteta. Ljubavni džin izaziva također strašne huje i izlive srdžbe kod bračnih parova, ili partnera, ne bi li došlo do razdora i velik broj simptoma bolesti kod manje bolesnog ili zdravog partnera ili supružnika, kako bi “pokazao” da je ovaj drugi bolestan! Uzrokuje neplodnost kod muškaraca kao i bol u preponama, ali i srčane aritmije, rak prostate, srčane udare i ljutnje!

Pitanje je samo, da li takvi džini dođu sami od sebe ili ih neko pošalje sihrom ili magijom!

Uzgred, ova vrsta džina rastura brakove i veze slavnih holivudskih “zvijezda i zvjezdica”, izluđujući ih svjesno do besvijesti. Taj džin i sam “za ljubav  umire”.

Simptomi ove vrste džina su, pored gore navedenih, i često “igranje” obrva, ili samo desnog ili oba oka, trnjenje desne ruke ili noge, bježanje od udaje ili ženidbe, zatim, osoba pri rukji ili u ibadetu (namaz) pada naprijed, razvijanje jake strasti prema suprotnom spolu a odbojnost prema supružniku ili partneru, nenormalne ljubomore, bol u donjem dijelu tijela, u predjelu bubrega, jajnika, prepona, kukova itd.

You May Also Like

Može li čovjek ureći druge ljude i životinje?

Postoji li “halal hamajlija”?

Da li džini koriste facebook i ostale socijalne mreže?

Kako da samoga sebe zaštitim od šejtana i od džina?