Epilepsija

‎Svaku epilepsiju (koju sam do sada tretirao) izazivali su ili sihr ili zaljubljeni dzini kao posljedicu precestog ogledanja u ogledalu, predugog i bespotrebnog boravka u WC / kupatilu, zbog predugog kupanja skoro vrucom vodom ili cak zbog cestog selfijanja i samodivljenja.Tretirao sam rukjom makar 50 – 70 slučajeva epilepsije kod mladih ljudi, najčešće djevojaka ili žena i svi napadi su nastupili ili u kupatilu, ili neposredno nakon dugog kupanja vrućom vodom ili nakon predugog stajanja pred ogledalom, radi šminkanja, uljepšavanja, samodivljenja itd. To dzini rade iz osvete ili da osobi prikace bolest – mahanu zbog koje bi bio spriječen brak ili interesovanje suprotnog spola za bolešću pogođenom osobom. Lijek je iskljucivo u namazu i u ibadetu te u rukji (liječenju Kur’anom) a ne u medikamentima koji gase motoriku tijela i moždanih ćelija, te čije supstance džinni koriste kako bi izazvali stvarnu bolest.

Ako su epilepsijom ili nekom drugom čudnom bolešću pogođena djeca ispod deset godina (vidovi autizma, mucanje, strahovi, mokrenje itd., onda se obavezno rukja uči i majci djeteta.

Savjetuje se cuvanje od WC/kupatila i predugog kupanja vrucom vodom ili telefoniranja iz WC/kupatila i sl. Normalno kupanje je maksimalno desetak minuta sa vodom koja je manje topla, nikako vrela, a sve preko desetak minuta pa čak i za žene sa dužom kosom je bespotrebno i predugo, osim ako neko radi u rudniku.

ZLATNO JE PRAVILO

Ko u jednom danu više vremena provede u ćenifi negoli u ibadetu – taj dan mu tukne na ćenifu!

Allah vas nagradio svakim hajrom! Amin!

You May Also Like

Može li čovjek ureći druge ljude i životinje?

Postoji li “halal hamajlija”?

Da li džini koriste facebook i ostale socijalne mreže?

Kako da samoga sebe zaštitim od šejtana i od džina?